top of page

Workshops och underhållning till ditt företag

Impro på jobbet

Ni ska ha stort tack!

Ni blev ett oerhört uppskattat inslag i konferensen!

Frida

Vi hade kramp i kinderna efter allt skrattande.

Tusen tack, fantastiskt!

Lina

Ni kom och gav oss så mycket glädje och skratt!

Cristel

Kul och inspirerande! ...fick min uppmärk-samhet på ett positivt sätt och fick alla att slappna av och våga öppna sig mot varandra. Bra!!

Deltagare

Gbgimpro är sedan många år flitigt anlitade inom personalutveckling och fortbildning.

Vår expertis ligger inom områdena samarbete, lyhördhet, kommunikation och spontanitet. Med hjälp av detta kan vi skapa underhållande improviserade föreställningar samt interaktiva och lärorika workshops.

 

Vi skräddarsyr föreställningar och workshops till era behov och önskemål. Ni kan förvänta er hög igenkänningsfaktor, många aha-upplevelser och massor av skratt som garanterat ger ny energi och nya perspektiv!

mt_20180130_0608.jpg

WORKSHOPS

Improvisationsteater är ett effektivt och roligt sätt att utveckla människors förmågor inom kommunikation, kroppsspråk, kreativitet och lyhördhet.

Genom praktiska övningar med våra erfarna pedagoger skapas ett tryggt och lustfyllt arbetsklimat där deltagarna vågar utmana sig själva. Vi erbjuder olika typer av workshops, och hjälper er att skräddarsy workshopen så att den passar er så bra som möjligt.

36763883194_6f245f3fae_k.jpg

UNDERHÅLLNING

Gör konferensen, seminariet eller personaldagen till ett riktigt minne!

Genom improvisationsteater kan vi skräddarsy underhållningen till en helt unik show endast för er som ni kommer minnas med mycket skratt och ger konferensen ett riktigt lyft!

resan .jpg

SKOLA / BIBLIOTEK

Vi erbjuder flera olika improviserade föreställningar för barn i alla åldrar!

Genom improvisationsteater kan vi skräddarsy underhållningen att passa en specifik årskurs. Vi kan också anpassa oss till ett tema ni just nu jobbar med och låta barnen själva vara med att påverka föreställningens innehåll. 

Så här kan det gå till när vi underhåller eller belyser ämnen på konferenser

I denna video ser ni ett exempel, när vi fick sammanfatta alla talare på TedX Göteborg 2017 i slutet av dagen. 

I andra sammanhang har vi även att vi använder oss av "games", som är korta sketcher med olika förhållningssätt för att göra innehållet så intressant, talande och så roligt som möjligt ( om det är den approachen man vill ha. ) I denna video har vi de olika talarnas innehåll att förhålla oss till. 

bottom of page