top of page

Utveckla era förmågor på ett lekfullt sätt

Workshops

Det blev ett par roliga och lärorika timmer som även fångade in skeptikerna bland oss ! 

Kolbjörn

They got us from mild awkwardness to mad laughter in minutes!

Melanie

Ni kom och gav oss så mycket glädje och skratt!

Cristel

Kul och inspirerande! ...fick min uppmärk-samhet på ett positivt sätt och fick alla att slappna av och våga öppna sig mot varandra. Bra!!

Deltagare
Föredrag3.jpg
mt_20180130_0505.jpg

DIGITAL WORKSHOP I PRESENTAIONSTEKNIK

 

I denna workshop ger vi er verktyg i att genomföra presentationer på olika kreativa sätt. Genom övningar med props och rollspel kommer vi bort från den klassiska powerpointpresentationen och hittar nya spännande vägar. Genom övningar som är anpassade för att kunna genomföra där hemma, kommer ni få kasta er ut i nya situationer och lära känna nya sidor hos er själva och varandra. 

 

Denna workshop är ett lättsamt och prestationslöst sätt att få deltagarna att känna sig trygga och öppna inför varandra att hitta nya presentationstekniker. Passar bra till er som arbetar hemifrån samt studenter.

 

Antal: Minst sex personer

Martin2.png
mt_20180130_0330.jpg
mt_20180130_0679.jpg

teambuilding

( ERBJUDS ÄVEN DIGITALT! )

 

I denna workshop fokuserar vi på att ha roligt, lära känna sina kollegor och se nya sidor hos sig själv! Under avslappnade och lekfulla former provar ni på olika improvisationsteater-tekniker där ni t.ex. får öva på att spela på första idén ni kommer på, utforska hur långt ens fantasi kan nå och plocka fram sin kreativitet på ett sätt ni aldrig gjort förut!

 

Denna workshop är en riktig skrattfest som kommer få er att känna er tryggare och mer öppna inför varandra efteråt. Passar bra till kickoffer, nya arbetsgrupper, teambuilding och som social aktivitet.

 

Antal: minst sex personer

Untitled-2.png
Föredrag3.jpg
mt_20180130_0666.jpg

Service,värdeord,problemlösning

( ERBJUDS ÄVEN DIGITALT! )

 

Vill ni ha en workshop inriktad på ett visst ämne, så som service, problemlösning, ledarskap, status eller att tala inför folk?

Improvisationsteater är ett brett ämne som berör många punkter. Vi skräddarsyr en workshop till er som uppfyller era specifika behov, och genom improvisationsteater låter vi er beröra ämnet på ett avdramatiserat sätt som ger aha-upplevelser och nya insikter samtidigt som ni kommer att få några roliga timmar tillsammans!

 

Antal: Minst sex personer

Martin.png
mt_20180130_0063.jpg
Föredrag.jpg

Interaktivt forumspel

 

 

Vill ni belysa en specifik situation eller frågeställning på er arbetsplats?

I forumspel spelar skådespelarna scenarion som vi tillsammans bestämmer i förväg, för att belysa och medvetandegöra beteenden. I grupper diskuterar deltagarna sedan fram sätt att förändra situationen på, och skådespelarna spelar om scenen utifrån era tankar och förslag.

 

Efteråt fortsätter vi med rollspel där deltagarna själva får prova på möten med förutbestämda roller. En lärorik och interaktiv workshop som tar sig an vardagens svårigheter på ett lättsamt sätt!

Antal: Minst sex personer

mt_20180320_0035.jpg
bottom of page