Utveckla era förmågor på ett lekfullt sätt

Workshops

Det blev ett par roliga och lärorika timmer som även fångade in skeptikerna bland oss ! 

Kolbjörn

They got us from mild awkwardness to mad laughter in minutes!

Melanie

Ni kom och gav oss så mycket glädje och skratt!

Cristel

Kul och inspirerande! ...fick min uppmärk-samhet på ett positivt sätt och fick alla att slappna av och våga öppna sig mot varandra. Bra!!

Deltagare

Improvisationsteater är ett effektivt och roligt sätt att utveckla människors förmågor inom kommunikation, kroppsspråk, kreativitet och lyhördhet. Genom praktiska övningar med våra erfarna pedagoger skapas ett tryggt och lustfyllt arbetsklimat där deltagarna vågar utmana sig själva.

 

Vi erbjuder olika typer av workshops, och hjälper er att skräddarsy workshopen så att den passar er så bra som möjligt.

teambuilding

 

I denna workshop fokuserar vi på att ha roligt, lära känna sina kollegor och se nya sidor hos sig själv! Under avslappnade och lekfulla former provar ni på olika improvisationsteater-tekniker där ni t.ex. får öva på att spela på första idén ni kommer på, utforska hur långt ens fantasi kan nå och plocka fram sin kreativitet på ett sätt ni aldrig gjort förut!

 

Denna workshop är en riktig skrattfest som kommer få er att känna er tryggare och mer öppna inför varandra efteråt. Passar bra till kickoffer, nya arbetsgrupper, teambuilding och som social aktivitet.

 

Antal: minst sex personer

Martin2.png

Service,värdeord,problemlösning

 

Vill ni ha en workshop inriktad på ett visst ämne, så som service, problemlösning, ledarskap, status eller att tala inför folk?

Improvisationsteater är ett brett ämne som berör många punkter. Vi skräddarsyr en workshop till er som uppfyller era specifika behov, och genom improvisationsteater låter vi er beröra ämnet på ett avdramatiserat sätt som ger aha-upplevelser och nya insikter samtidigt som ni kommer att få några roliga timmar tillsammans!

 

Antal: Minst sex personer

Martin.png

Interaktivt forumspel

 

 

Vill ni belysa en specifik situation eller frågeställning på er arbetsplats?

I forumspel spelar skådespelarna scenarion som vi tillsammans bestämmer i förväg, för att belysa och medvetandegöra beteenden. I grupper diskuterar deltagarna sedan fram sätt att förändra situationen på, och skådespelarna spelar om scenen utifrån era tankar och förslag.

 

Efteråt fortsätter vi med rollspel där deltagarna själva får prova på möten med förutbestämda roller. En lärorik och interaktiv workshop som tar sig an vardagens svårigheter på ett lättsamt sätt!

Antal: Minst sex personer

mt_20180320_0035.jpg

KONTAKTA

OSS

BESÖK

OSS

Redbergsteatern

Örngatan 6, Göteborg

 

följ

oss

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube