FÖRESTÄLLNINGAR

Aktuella föreställningar för spelåret 2020

Halvklart

Halvklart är en föreställning i samarbete mellan Gbgimpro och frilansande skådespelare. Skådespelarna har inövade manus som de måste hålla sig till medan improvisatörerna från Gbgimpro måste improvisera. Utan att veta vilka förutsättningar eller manus som medspelaren har, kastar sig improvisatörerna ut i ovissheten medan skådespelarna kämpar med att få sina repliker att passa in i scenen som uppstår.

Dreamcatcher

Vad drömde du i natt? Har du någonsin drömt något ovanligt vardagligt men upptäckt att det är något som inte riktigt stämmer...?
Drömduon utforskar gränslandet mellan dröm och verklighet. Med utgångspunkt i vardagen tar de sig till drömmarnas land med hjälp av Robin Backgård (GAO och Peacook Tree) på trumpet och Maria Nyströms (MANX, och the Naima Train) surrealistiska ljudlandskap.

Gbgimpro livestreamar

Sitter ni hemma i helgen? Låt oss liva upp er fredag med live-streamad improteater direkt från vår scen på Redbergsteatern!

Det blir improviserad underhållning där ni kan vara med och påverka innehållet!

Comedy Night

Comedy Night är en lekfull humorshow där Gbgimpros ensemble tillsammans med Houseteamet och inbjudna gäster framför improviserade sketcher.


Varje kväll garanterar helt improviserade scener du aldrig sett förut och aldrig kommer se igen!

Backstory

En helt improviserad heist-thriller med tung action och ett psykologiskt pussel där historien spelas upp baklänges!

Du som publik får ge förslag på saker som kommer ingå i den mystiska slutscenen som startar föreställningen, och sen får du följa med bakåt på en resa till hur allt började! Hänger du med på alla pusselbitar som läggs ut?  Vem har gjort vad? Vem lurar vem? Vad har egentligen hänt?

Roadmovie

KULTURNATTA - FRI ENTRÉ!

 

Gbgimpro dyker ner i Roadmoviens underbara värld, i en accelererande bil och med vind i håret. Under resans gång sker oväntade möten på vägkrogar, bensinmackar och övergivna rastplatser. Och vad kommer hända när vi kommer fram till målet?


Så spänn fast säkerhetsbältet och följ med oss ut på vägarna…

Improvision banner.jpg

Improvision Song Contest

Hej kära publik och medmänniskor!
Den 1 november i år reser vi tillbaka i tid och plats. Tillbaka till Redbergsteatern där Improvision Song Contest såg det glittrande schlagerljuset för första gången! 

 

(Nästa år planerar vi att ISC är tillbaka på Stora teatern den 16 maj 2021)

ISC på Redbergsteatern är som vanligt både en kärleksfull drift med, och ett kaxigt alternativ till Melodifestivalen. Då vi bjuder in skickliga improvisatörer som skapar låtar framför ögonen – och öronen – på publiken. En lättsam satir över schlagerns årliga höjdpunkt, och en hejdlös skrattfest som inte liknar någonting annat! 

Bums!

I Bums! skapas episk musikal i ögonblicket, med storslagna historier, starka känslor och maffiga melodier. Som publik är du hela tiden med och påverkar vad som ska hända:

kanske önskar du en kärleksduett eller ett sprittande dansnummer?

Ingenting är omöjligt i Bums!

En Fantastisk Resa

En magiskt improviserad musikteater som tar med dig till en plats där bara fantasin sätter gränserna.

Vill du följa med på en spännande, rolig, mystisk, och hejdundrande fantastisk resa? Kom då med oss på ett äventyr genom fantasins land!

Föreställningen passar ung som gammal och är ett härligt sätt att spendera en söndag. Passande ålder är 6-97. Ta med hela familjen och njut av improviserade sånger, storslagen magi och en fantastisk resa!

Improloop

MER INFO KOMMER SNART!

Galet

massa jul

Precis som julen bjuder vi på extra mycket av allt. Som avslutning på året ger vi en helt improviserad föreställning med tema Jul, där allt kan hända. Blir det kanske en tomte på farligt uppdrag, Lucia på yogaretreat eller en julgran på rymmen?

Vi blandar skratt och allvar i form av allt från monologer och scener, till abstrakta danser och givetvis garanterar vi improviserade julsånger då vi avslutar allt med en pampig julmusikal! Låter det som för mycket?

Vi hoppas det! För detta är Galet massa jul!

Alla föreställningar genomförs i samarbete med 

Presentkort

Ge bort ett presentkort till någon du tycker om! 

Presentkortet kan användas som betalning av både 
föreställningar och kurser. 

KONTAKTA

OSS

BESÖK

OSS

Redbergsteatern

Örngatan 6, Göteborg

 

följ

oss

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube