FÖRESTÄLLNINGAR

Aktuella föreställningar för spelåret 2021

Gbgimpro 
livestream! 

Välkomna till en underhållande kväll med Gbgimpro!

 

Gbgimpro bjuder in till en improviserad talkshow med livemusik, gäster och galna infall. Var med och påverka som aldrig förr vad som ska ske i programmet när kvällens programledare och ensemble kastar sig ut och bjuder på underhållning där ingen vet vad som ska hända härnäst!

Gbgimpro 
livestream! 

Välkomna till en underhållande kväll med Gbgimpro!

 

Gbgimpro dyker ner i Roadmoviens underbara värld, i en accelererande bil och med vind i håret. Under resans gång sker oväntade möten på vägkrogar, bensinmackar och övergivna rastplatser. Och vad kommer hända när vi kommer fram till målet?

Gbgimpro 
livestream! 

Halvklart är en föreställning i samarbete mellan Gbgimpro och frilansande skådespelare. Skådespelarna har inövade manus som de måste hålla sig till, och improvisatörerna från Gbgimpro måste improvisera. Utan att veta vilket manus det är eller några förutsättningar alls kastar sig improvisatörerna ut i ovissheten medan skådespelarna å sin sida får kämpa med att få sina repliker att fungera med situationen som uppstår.

Improvision Song Contest

ISC på Stora teatern är både en kärleksfull drift med, och ett kaxigt alternativ till Melodifestivalen. Då vi bjuder in skickliga improvisatörer som skapar låtar framför ögonen – och öronen – på publiken. En lättsam satir över schlagerns årliga höjdpunkt, och en hejdlös skrattfest som inte liknar någonting annat! 

Presentkort

Ge bort ett presentkort till någon du tycker om! 

Presentkortet kan användas som betalning av både 
föreställningar och kurser. 

Alla föreställningar genomförs i samarbete med 

KONTAKTA

OSS

BESÖK

OSS

Redbergsteatern

Örngatan 6, Göteborg

 

följ

oss

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube