top of page

Interaktiv improviserad teater för barn och unga

Skola/bibliotek

Våra tre bibliotek  var supernöjda! Hoppas på fler samarbeten framöver!  

Rebecca 

En bejublad programpunkt varje år, brukar vara ett par framträdanden från er! 

Torbjörn

Vi tjöt av skratt i en timme! 

Elisabeth 

Det här blev ju superlyckat! 

Maja
resan .jpg

En fantastisk resa- för barn 

Om ni eftersöker en föreställning riktad till barn har ni kommit rätt. En Fantastisk Resa är möjlig att boka till både skola och bibliotek. Välkommen till en saga i improvisationens tecken!

 

Vi utgår från förvalda sagor och berättelser. Barnen får höra en kort introduktion från berättelsen. Våra improvisatörer tolkar det som berättas och ta vidare sagan på en resa in i fantasins värld. 

 

Innan sagan börjar får barnen själva komma med förslag och idéer som improvisatörerna tar in och gör till en del av äventyret. Det blir en unik upplevelse där barnen får möjlighet att se sina egna tankar komma till liv på teaterscenen. Genom en fantastisk resa in i sagornas värld får barnen uppleva, förstå och och prata om litteratur på ett helt nytt sätt än vad de har gjort förut.

DSC_0018.JPEG

ord - för unga 

Om ni önskar att vi belyser ett visst ämnen såsom likabehandling eller värdeord så har vi en riktigt uppskattad föreställning för detta syfte! 

Ord är en interaktiv och effektfull föreställning där eleverna innan föreställningen börjar, skriver varsitt ord på en lapp som de associerar med dagens tema ( som ni som kund väljer) .

Dessa lappar,  använder vi oss av till våra scener och historier för att väcka tankar och funderingar kring orden som blir dragna. 

​Vi skildrar detta med humor och värme och tar upp temat till ytan på ett avväpnande och humoristiskt vis. Detta leder till motivation, nya insikter och ger underlag för diskussion och aha-upplevelser.

Denna föreställning passar perfekt för åldrarna 13-19 år, och är ett utmärkt sätt att verkligen plocka fram nyckelorden samtidigt som det lockar till mycket skratt! Föreställningen går även att beställa på engelska.

Obs! Ingen i publiken blir uppdragen på scenen. Ni kan lugnt luta er tillbaka och njuta av vår show!

320-FV7A3183.jpg

Romantik och realism - för unga

En underhållande lektion i svenska för högstadiet och gymnasiet

 

 

Hur skulle en gotisk skräcknovell gestaltas om den utspelade sig på ett berg i Partille? Och hur skulle en realistisk storstadsskildring se ut om den handlade om spelutvecklare eller skejtare i Göteborg?

 

På ett lekfullt sätt dyker Gbgimpro ner i genrerna romantik och realism. Vi går igenom vad som utmärker dessa genrer och vilka subgenrer som finns. Detta gestaltar vi sedan i en kavalkad av kortare och längre scener. Allt är improviserat och sker i nuet!

 

 

Denna föreställning riktar sig till högstadiet, gymnasiet och vuxenstuderande, och kommer skräddarsys för den åldersgrupp vi möter för dagen. Ni lär er något på ett underhållande sätt.

 

Många skratt utlovas!

Längd: 1h 15 min. Kan justeras vid önskemål. 

 

 

Obs! Ingen i publiken blir uppdragen på scenen. Ni kan lugnt luta er tillbaka och njuta av vår show!

Kopia av 133-FV7A1765.jpg

Impro deluxe -alla åldrar

Improvisationsteater är ett riktigt roligt inslag på temadagar, uppstartsdagar och liknande!

Impro Deluxe är ett hopkok av våra allra finaste guldklimpar och är en uppvisning av teatersport och improvisationsteatertekniker. Interaktion och mycket humor är ledorden!

 

 Via förslag från publiken spelar vi  scener ur ett humoristiskt perspektiv. Vi använder gärna oss utav musikaliska inslag i detta, då många av våra improvisatörer är ruggigt vassa på improsång. Så önskas det en sprillans ny one-hit-wonder om hur det egentligen är att få gå på sommarlov, eller hoppet om att få högsta betyg, så kommer detta kunna levereras!

 

Allt kan hända när våra glädjespridande improvisatörer kliver upp på scenen! 

 

Vi anpassar oss gärna efter era önskemål om inriktning, så att ni kan få så roligt som möjligt tillsammans!

Längd på föreställningen bestämmer ni. Vill ni exempelvis dela upp underhållningen i flera kortare inslag går det bra. Önskas underhållning på engelska går detta att ordna.

Obs! Förslag från publiken inhämtas under föreställningen i form av ord/ meningar, men ingen i publiken kommer bli uppdragen på scenen. Ni kan lugnt luta er tillbaka och njuta av vår show!

bottom of page