top of page

Gör konferensen, seminariet eller personaldagen
till ett riktigt minne, fyllt med skratt!

Underhållning

Ni ska ha stort tack!

Ni blev ett oerhört uppskattat inslag i konferensen!

Frida

Vi hade kramp i kinderna efter allt skrattande.

Tusen tack, fantastiskt!

Lina

Ni kom och gav oss så mycket glädje och skratt!

Cristel

Kul och inspirerande! ...fick min uppmärk-samhet på ett positivt sätt och fick alla att slappna av och våga öppna sig mot varandra. Bra!!

Deltagare

Ni ska ha stort tack!

Ni blev ett oerhört uppskattat inslag i konferensen!

Frida

Vi hade kramp i kinderna efter allt skrattande.

Tusen tack, fantastiskt!

Lina

Tack för en mycket 

uppskattad insats! Den gick verkligen hem. Skådespelarna var mycket skickliga.

Cristel

Kul och inspirerande! ...fick min uppmärk-samhet på ett positivt sätt och fick alla att slappna av och våga öppna sig mot varandra. Bra!!

Deltagare

Vad vi erbjuder under Covid-19

Pandemin har påverkat många arbetsplatser och hur den fysiska arbetsmiljön ser ut. Vi på Gbgimpro är vana vid att kunna improvisera och anpassa oss efter nya förutsättningar. Vi arbetar med improvisationsteater som är utmärkt för både underhållning och för att ta upp specifika frågor som ditt företag arbetar med.

 

Boka ett möte med vår producent Martin Gustafsson. Tillsammans diskuterar vi gärna olika fysiska eller digitala lösningar för att kunna fortsätta ge högklassig underhållning till ert företag! 

Anton flyger.jpg
mt_20180130_0342.jpg

Underhållning på konferens

Med inhopp i konferensen lyfter vi dagens tema på ett humoristiskt sätt för att t.ex. belysa, illustrera eller bara lätta upp mellan talarna!

Interaktion och humor är ledorden. Vi utgår från era förslag och låter er därmed vara delaktiga på ett sätt som ger mycket skratt och hög igenkänningsfaktor! Hur skulle dagens tema låta som en sång? Hur ser visionerna ut 10 år framåt när vi spelar upp dem? Och vad är egentligen hemligheten med den krånglande kopiatorn?

Allt kan hända när våra glädjespridande improvisatörer tar plats på scenen!

Perfekt form för underhållning med substans och reflektion över situation eller tema. Önskas konferencier från vår sida går detta att ordnas. Underhållningen går även att beställas på engelska.

mt_20180130_0505.jpg
mt_20180130_0342.jpg

TEMAföreställning

Om ni önskar att vi belyser ett visst ämne såsom likabehandling, ledarskap eller värdeord så har vi olika föreställningskoncept som utgår från detta!

Vi skräddarsyr en föreställning till er med ert tema som inspiration. Vi skildrar detta med humor och värme och tar upp temat till ytan på ett avväpnande och humoristiskt vis. Detta leder till motivation, nya insikter och ger underlag för diskussion och aha-upplevelser.

En temaföreställning är ett utmärkt sätt att verkligen plocka fram nyckelorden samtidigt som det lockar till mycket skratt! Föreställningen går även att beställa på engelska.
 

mt_20180130_0077.jpg
36763883194_6f245f3fae_k.jpg

Middag- och festunderhållning

Improvisationsteater är ett riktigt roligt inslag som middags- och festunderhållning!

Vi spelar en föreställning där interaktion och humor är ledorden. Hur skulle er arbetsplats se ut om den utspelade sig i en episk maffiafilm? Hur skulle er arbetsgrupp illustreras på ett Greatest hits-album? Allt kan hända när våra glädjespridande improvisatörer underhåller!

Om önskas så ingår även musik, till exempel en improviserad hyllningssång till någon på ert företag som ni vill uppmärksamma lite extra. 

Längd på föreställningen bestämmer ni. Vill ni exempelvis dela upp underhållningen i flera kortare inslag går det bra. Önskas underhållning på engelska går detta att ordna.

Så här kan det gå till när vi underhåller eller belyser ämnen på konferenser.

 

I denna video ser ni ett exempel, när vi fick sammanfatta alla talare på TedX Göteborg 2017 i slutet av dagen. 

I andra sammanhang har vi även att vi använder oss av "games", som är korta sketcher med olika förhållningssätt för att göra innehållet så intressant, talande och så roligt som möjligt ( om det är den approachen man vill ha. ) I denna video har vi de olika talarnas innehåll att förhålla oss till. 

bottom of page