top of page
Acting & Drama Classes

Lär dig grunderna i den amerikanska improstilen riktat mot improviserade sketcher och roliga karaktärer.

I stegen får du både lära dig grunder såsom att bejaka, att lyssna aktivt, gestalta karaktärer, med mera medan de andra stegen går in på hur man förhöjer det roliga i scener och det klassiska longformformatet Harold. Läs med om varje delmoment i det aktuella steget nedan:

101 - Grundpelarna i Improv Comedy

Kursen vänder sig till både dig som är helt nybörjare, men även dig som har några års erfarenhet. Kursen har ett tydligt fokus hur man förhöjer det roliga i scenerna och för det krävs det att man lär sig grunderna i hur man ska tänka. Därför skiljer det sig från många andra grundkurser som inte har ett lika tydligt fokus på att utvecklas som komiker.  

Lär dig grunderna i grunderna i den amerikanske improstilen såsom att bejaka varandra, lyssna aktivt och gestalta karaktärer. Genom scenarbete, gruppövningar och improgames kommer ni lära er grundpelarna för att kunna spela longform med fokus på karaktärer, att lyssna, bejaka och att gestalta trovärdiga och roliga karaktärer.  

OBS! Detta är första kursen inom vår Comedy inriktning och krävs för att få gå vidare till våra nästa steg: 102, 103 och 104 

 

Kursledare: TBA

Kursen är under 10 tillfällen

 

Onsdagar

Start 30 augusti 

19:15-21:15  

Redbergsskolan (Vuxenskolan) 

Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs. Maila oss om du känner dig osäker: info@gbgimpro.se

Kursen genomförs hos, och i samarbete med 
Vuxenskolan sv-white.png
bottom of page