• Games på lek och allvar
    lördag, april 6, 2019
    10:00 - 17:00

Vill du bli en snabbare, mer orädd och avslappnad improvisatör?
Kom och kasta dig ut i ovissheten under en dag fylld av skratt och nya perspektiv när vi tar oss an games – på lek och allvar!

Kortform, games och teatersporttekniker; kärt barn har många namn. För många är det inkörsporten till improvisation och synonymt med korta, roliga improviserade sketcher i högt tempo. Men gamesföreställningar kan lätt blir en jakt på prestige och prestation som avskärmar oss från både våra partners på scen och publiken. Vilket kan göra oss både uttråkade, stressade och rädda, och kanske till slut får oss att undvika att spela games helt och hållet.

I den här kursen kommer vi att jobba med att släppa kontroll och prestation och ta oss an olika typer av games med bland annat lekfullhet och ärlighet som verktyg. Vi kommer utmana det motsägelsefulla med att följa gamets regler och samtidigt spela impro “utan rätt och fel”. Vi utforskar även games som verktyg för att hjälpa oss skapa intressanta och välspelade scener istället för att bara leta skratt och visa hur skickliga improvisatörer vi är.

Förkunskaper: Bas A och Bas Beller IFS
Har du gått kurser i impro någon annanstans, hör av dig till oss för vägledning om vilka av våra kurser som passar dig.

hemside bild
________________________________________________________________________________________________________________________

När: 6 april
Kl 10-17
Kursledare:Vakant
Plats: Vuxenskolan, (bredvid Redbergsteatern)
Antal träffar: 1
Pris: 950 kr

Max 12 deltagare per kurs, anmälan är bindande.
Läs villkoren HÄR

Betala gärna med kort! Faktura kommer skickas ut via mail i samband med kursstart om du väljer ”Förboka” som betalningsalternativ
Har ni frågor om kursen eller problem med bokningssidan? Hör av er till oss på info@gbgimpro.se så hjälper vi dig!

Arrangeras i samverkan med Studieförbundet Vuxenskolan

Plats:  

Adress:
Örngatan 6, Göteborg, 41667, Sverige

Beskrivning:

Alldeles intill Redbergsteatern ligger Vuxenskolan där vi har våra kurslokaler.