top of page
groupgames.png

Här avancerar du vidare!

238908529_382914940098520_7886663533814908613_n___serialized1.png

onsdagar

17:00-19:00

Sandra

Johansson

1 feb - 5 april (10 tillfällen)

Är du redo för ytterligare ett steg inom Improv Comedy? Vill du lära dig att skapa roliga scener där alla är på scenen samtidigt? Då är denna kursen något för dig! Glöm allt du lärt dig om två personer scener - Nu är det grupgames som gäller!

Detta är en fortsättningskurs med inriktning mot amerikansk improviserad sketch. Ta nästa steg inom Comedy genren! Kursen syftar till att lära sig grunderna i olika typer av groupgames - det vill säga spela roliga scener med en hel grupp på scenen samtidigt.

 

Vi kommer fokusera på hur man blir en tajt grupp som snabbt synkar med varandra, hittar gemensamma mönster och leker scenens gemensamma lek.

 

Vår pedagog Sandra Johansson är välrenommerad och specialiserad på improv comedy och är utbildad dramapedagog med fokus på gruppetablering, så ni är i trygga händer. Många skratt och upptäckter utlovas! Detta kan också vara en inkörsport till våra Housesteams som utövar samma stil på sina föreställningar. Räkna med en riktigt rolig kurs där du får ta Improv Comedy till nästa nivå!


Kursen är under 10 tillfällen och inkluderar ett uppspel inför vänner och bekanta.

Förkunskaper: BAS A och BAS B

Har du gått kurser i impro någon annanstans, hör av dig till oss för vägledning om vilka av våra kurser som passar dig.

Du måste ha fyllt minst 18 år för att kunna gå kursen.

Genom att anmäla sig till kursen godkänner du även våra kursvillkor.

Acting & Drama Classes
Kursen genomförs hos, och i samarbete med 
Vuxenskolan sv-white.png
bottom of page