Videos

Njut av några av våra guldklimpar! 

KONFERENS - YTTRE ÖGAT 

Så här kan det gå till när vi underhåller eller belyser ämnen på konferenser och utbildningsdagar.

 

 

I denna video ser ni ett exempel, när vi fick sammanfatta alla talare på TedX Göteborg 2017 i slutet av dagen. 

I andra sammanhang har vi även att vi använder oss av "games", som är korta sketcher med olika förhållningssätt för att göra innehållet så intressant, talande och så roligt som möjligt ( om det är den approachen man vill ha. ) I denna video har vi de olika talarnas innehåll att förhålla oss till. 

Scener, sketcher och games! 

I detta game ska Susanna och Victoria prata samtidigt och säga exakt samma sak som den andra! Dom har ingen aning om vad dom ska säga, vilket gör allt oförutsägbart , som leder till att slutresultatet blir hysteriskt roligt! 


 

Scener, sketcher och games! 

Förutsättningen för denna scen är att improvisatörerna när som helst kan säga Vad sa du? Och då måste dom ändra det dom precis sa, till något annat - som rimmar! Vansinnigt roligt!

 

 Helt improviserat tillsammans med Martin och Susanna!


 

Improvision song contest - vinnarlåten 2019!

Varje år arrangerar vi en improviserad melodifestival på Stora teatern, där improvisatörer tillsammans med musiker får hitta på en låt, där och då, helt utan förberedelser! Publiken skriver låttitlar, som blir dragna när artisten kommer ut på scenen. Hejdlöst roligt, och häpnandsväckande hur dom får ihop allt! Ingenting är förberett! I 14 år har denna show sålt slut in på sista stol. Succé? Absolut!