Gbgimpros Houseteam

 

Har du tidigare erfarenhet av impro och känner att du vill ta nästa steg mot en professionell karriär som improvisatör? Då är detta en audition för dig för att vara med i ett Houseteam hos Gbgimpro. Målet med ett Houseteam är att få spela och utvecklas och vara en del av Gbgimpros professionella verksamhet.

 

Under audition kommer vi välja ut en ensemble med hungriga ensemblemedlemmar som fungerar bra ihop. Gbgimpros Houseteam kommer jobba med en av Gbgimpros mest erfarna pedagoger, Martin Gustafsson, genom rep en gång i veckan där fokus ligger både på personlig utveckling och ensemblens samspel. Gbgimpros Houseteam kommer även spela inför publik 2-4 gånger i månaden på Redbergsteatern, och efteråt få notes med personlig feedback.

 

Vi kommer fokusera på att spela amerikansk långform, där målet är att hitta det roliga i scenen.

 

Gbgimpros Houseteam fortsätter under två terminer och startar i höst. Vi vill också poängtera att vår ambition är att ni ska fortsätta som team även efter detta och vara en del av Gbgimpros professionella verksamhet. Detta är en ansökan för dig som är intresserad av att vara del i att utveckla en egen teatergrupp under Gbgimpros vingar där ni blir allt mer självständiga och till slut bedriver egna föreställningar på teatern under Gbgimpros flagg. Ni kommer även bli erbjudna att repa tillsammans med Gbgimpros huvudensemble ett antal gånger per termin så att vi säkerställer att grupperna har synergieffekter.

 

Kursen kommer kosta 5000 kr per termin de första två läsåren. Därefter är målet att gruppen ska bli mer självständig och betalar mindre allt eftersom ni arbetar mer på egen hand. 

OBS! Det går även att dela upp betalningen.

 

För anmälan till Houseteam-audition maila oss och berätta om dina tidigare erfarenhet inom impro och varför du skulle vilja bli en del av Gbgimpros Houseteam. Ange också vilken dag och tid du kan komma (om du kan flera tider får du gärna ange det också).

 

 

Dagar: 12 juni eller 19 juni

Tider ni kan välja mellan:

10:00-11:15

11:30-12:45

13:00-14:15

Maila oss på info@gbgimpro.se

Sista anmälningsdagen är torsdag den 10/6.

I samarbete med 

KONTAKTA

OSS

BESÖK

OSS

Redbergsteatern

Örngatan 6, Göteborg

 

följ

oss

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube