top of page

Prova impro med kompisgänget 
eller låt oss komma och underhålla på er fest

Möhippa/Fest

Tack för en väldigt rolig möhippa! Alla uppskattade det verkligen och hade så roligt ihop!

Lina

Jag måste bara tacka! Det var jättebra och fint. Jag är så glad för att ni förgyllde min fest och mina gäster var förtjusta!”

Lena

Vi hade svensexa hos er i lördags. Brudgummen och alla vi andra tyckte det var så roligt och vi är väldigt nöjda!

Olof

Kul och inspirerande! ...fick min uppmärk-samhet på ett positivt sätt och fick alla att slappna av och våga öppna sig mot varandra. Bra!!

Deltagare

Vilken fest du än vill arrangera kan vi förgylla den åt dig. Om det gäller en födelsedag kan till exempel festföremålet bli huvudperson i det vi spelar upp. Kanske blir det en halsbrytande gestaltning av hans eller hennes liv! Eller en improviserad hyllningssång baserad på era beskrivningar av jubilaren i fråga.

 

Du kan även sätta knorr på möhippan eller svensexan med en lekfull workshop som ger hela gruppen möjlighet att prova på improvisationsteater. Ett utmärkt sätt att lära känna varandra och skapa en härlig gruppkänsla. Vi garanterar mycket skratt och ett minne för livet!

Anton flyger.jpg
Karaktär.jpg

Möhippa / Svensexa 

En workshop i improvisationsteater är en fantastiskt rolig och populär aktivitet för möhippor och svensexor!


Alla är delaktiga och får utan prestationskrav prova på improvisationsteater där vi lägger fokus på att ha roligt och släppa loss fantasin och kreativiteten i alla möjliga former.
Givetvis ger vi bruden eller brudgummen lite extra fokus som kommer att förgylla era minnen på ett glatt och härligt sätt! En workshop i improvisationsteater är en fantastiskt härlig energikick för alla, och gör möhippan eller svensexan till ett oförglömligt minne!

Antal: minst sex personer

Tid: 1-2 timmar

Plats: i våra lokaler på Örngatan 6 (vid Redbergsteatern) eller annan plats enligt överenskommelse.

Untitled-2.png
mt_20180130_0505.jpg
mt_20180130_0342.jpg

festunderhållning

Vi spelar en föreställning som visar det absolut bästa ur vårt utbud! Interaktion och humor är ledorden.Vi kan t.ex. spela upp födelsedagsbarnets liv som om den utspelade sig i en episk maffiafilm, eller illustrera kompisgänget på ett Greatest Hits-album!


Allt kan hända när våra glädjespridande improvisatörer underhåller – och du är med och bestämmer!


Om önskas så tar vi med oss en musiker. Då kan vi t.ex. bjuda på improviserad hyllningssång till födelsedagsbarnet eller till den som ni vill uppmärksamma lite extra!

Martin2.png
bottom of page