En kurs dig som vill lära dig grunderna i Improvisationsteater. Gå kurs för Göteborgs främsta pedagoger inom impro för att lära dig byggstenarna inom konstformen Improvisationsteater.

 

Vi kommer under lekfulla former gå igenom improvisationsteaterns grunder och öva på att våga släppa taget om kontrollen och att våga misslyckas. Vi arbetar med fantasi, spontanitet, samarbete och kommunikation och att lita på dina egna och andras idéer. 

 

Förbered dig på en intensiv vecka fylld med skratt och nya erfarenheter. Under veckan blir ni inte undervisade av bara en utan två av Gbgimpros pedagoger. 

 

Förutom att öva på improns grunder kommer vi också ha gemensamma aktiviteter på kvällarna, som till exempel fotboll tillsammans med andra improvisatörer i Göteborgs samt gemensam picknick m.m.

 

Vid slutet av veckan kommer du ha fått lära dig grunderna för att kunna spela improviserade teaterscener. Kursen avslutas med ett frivilligt uppspel inför nära och kära. 

 

Förkunskapskrav:

Den här kursen riktar sig både till dig som inte har någon tidigare erfarenhet av improvisationsteater och du som har gått en eller flera av våra bas-kurser.

 

Lärare för kursen är Victoria Bang och Martin Gustafsson

Kurstyp: Sommarkurs

Kurstid: 6 juli 2020 - 11 juli 2020, 5 kursdagar + kursuppspel

Studietakt: 10:00 - 16:00

Kostnad: 3 950 kr 

OBS! Just nu får du 500 kr rabatt om du bjuder in en kompis som
också anmäler sig till någon av våra två sommarkurser.

Anmälan sker senast: 22 juni 2020. Läs våra anmälningsvillkor här.

Om Vicoria Bang:

Victoria är producent, kursledare och improvisatör på Gbgimpro och har varit verksam i gruppen sedan 2006. Hon har under flera år även pendlat till Stockholm för att arbeta b.la med Improvisation o Co och Stockholms improvisationsteater.

Utomlands är hon en av Sveriges mest anlitade improvisatörer och flyger flitigt runt om i världen för att undervisa och spela., Holland, England, Tyskland, Spanien, Polen, Italien, Estland och Irland och Australien är några ställen hon har varit på där hon har spelat föreställningar med många internationella erkända improvisatörer: Joe Bill, Patti Styles, Inbal Lori, Jason Geary, Kevin Scott och Will Luera. Hon har även med en duo med Glenn Hall.

Om Martin Gustafsson: 

Martin är producent, kursledare och improvisatör på Gbgimpro, samt grundare och medlem i Primalimpro och Drömduon. Han är utbildad teaterlärare vid Sveriges enda teaterlärarutbildning vid Göteborgs universitet och har undervisat på diverse teaterfestivaler i Toronto, Vancouver, Seattle och Portland. Martin har även uppträtt på scener som Annoyance Theatre i Chicago, Loose Moose Theatre Company i Calgary och med Helge Skoog på Improfest i Göteborg.

Victoria och Martin är uppskattade kursledare och impro-coacher, med uppdrag både hemma i Göteborg och resten av världen.

Kursen genomförs hos, och i samarbete med 
Vuxenskolan sv-white.png