top of page

IMPROVISION SONG CONTEST
1 nov 2020

Aktuella föreställningar för spelåret 2020

ISC 2020 Affisch.jpg

Hej kära publik och medmänniskor!
Den 1 november i år reser vi tillbaka i tid och plats. Tillbaka till Redbergsteatern där Improvision Song Contest såg det glittrande schlagerljuset för första gången! 

 

(Nästa år planerar vi att ISC är tillbaka på Stora teatern den 16 maj, för biljettlänk och info om det kan du klicka här)

ISC på Redbergsteatern är som vanligt både en kärleksfull drift med, och ett kaxigt alternativ till Melodifestivalen. Då vi bjuder in skickliga improvisatörer som skapar låtar framför ögonen – och öronen – på publiken. En lättsam satir över schlagerns årliga höjdpunkt, och en hejdlös skrattfest som inte liknar någonting annat! 

Publiken får skriva förslag på låttitlar. Under föreställningens gång drar sedan artisterna varsin låttitel, samtidigt som bandet lottar fram en genre – allt från eldig tango till smäktande powerballad – och sedan framför artisterna sina nummer direkt. Helt utan förberedelse!

Självklart kryddas aftonen även med Melodifestival-typiska ingredienser som glammigt värdpar, snabbgenomgångar, gamla klassisker i ny tappning och mycket mer!

Du kan antingen köpa en av få platsbiljetter och se Improvision på plats på Redbergsteatern. Men du kan också köper du en stream-biljett och ser hela föreställning live hemma i ditt egna vardagsrum!

bottom of page