IMPROVISION SONG CONTEST
16 maj 2021

Aktuella föreställningar för spelåret 2020

ISC 2021 Affisch.jpg

Den improviserade melodifestivalen!

Hej kära publik och medmänniskor!
Vi har efter noga övervägande beslutat att på grund av den fortsatta pandemin återigen FLYTTA vår älskade föreställning Improvision Song Contest. Denna gång till den 16 maj 2021, då vi hoppas att vi som vanligt kan fylla Stora teaterns alla stolar och njuta av vår improviserade schlagerfestival i full skala!

Om du har köpt biljett till Improvision den 1 november och gärna behåller den för att istället komma och njuta av improviserad schlager den 16 maj nästa år kan du göra det.

Om du oturligt nog inte kan gå på Improvision den 16 maj 2021 behöver du höra av dig till Stora teaterns biljettkassa och göra ett återköp av din biljett.

Biljettkassan: 031- 368 32 99
biljett@storateatern.se

Vi hoppas ni har förståelse för detta beslut och precis som oss ser fram emot att festa loss ordentligt på Storan till våren istället!

I övrigt fortsätter vi vår verksamhet och är tillbaka med föreställningar på Redbergsteatern under hösten. Läs mer på vår hemsida om hur vi corona-anpassar teatern i höst och kolla in hela föreställningsschemat.

Vi hoppas ni har förståelse för detta beslut och precis som oss ser fram emot att festa loss på Storan i höst istället!
/ Gbgimpro genom Anton Romanus, teaterchef

ISC är både en kärleksfull drift med, och ett kaxigt alternativ till Melodifestivalen som arrangeras en gång om året under våren. Då bjuder vi in skickliga improvisatörer från hela landet som skapar låtar framför ögonen – och öronen – på publiken. En lättsam satir över schlagerns årliga höjdpunkt, och en hejdlös skrattfest som inte liknar någonting annat!

Vid entrén får publiken skriva förslag på låttitlar. Under föreställningens gång drar sedan artisterna varsin låttitel, samtidigt som bandet lottar fram en genre – allt från eldig tango till smäktande powerballad – och sedan framför artisterna sina nummer direkt. Helt utan förberedelse!

Självklart kryddas aftonen även med Melodifestival-typiska ingredienser som glammigt värdpar, snabbgenomgångar, fulländad bakgrundskör, sprudlande mellanaktsnummer och mycket mer!

Det kan bli hur galet och roligt som helst när text och musik blir till i stunden. Publiken garanteras en helkväll med massor av skratt!