top of page
IFS.jpg

Impro för skådespelare - IFS

 

Har du erfarenhet av skådespeleri och teater och vill fördjupa dig i improvisationsteater? Då har du kommit rätt!

Improvisationsteater är ett oerhört kraftfullt verktyg för skådespelaren. Då scenkonst upplevs i nuet är denna förmåga att kunna vara i nuet vital för att få en föreställning eller ett ögonblick framför kameran att vibrera. Därför är just improvisationsteater så uppskattat, då allt från manusförfattande till skådespeleri sker i nuet – hela tiden!

Denna kurs är för dig som har teaterbakgrund och vill fördjupa dig inom improvisationsteater som konstform. Vi går igenom improns grundterminologi och presenterar Gbgimpros improfilosofi.

 

Vi övar på att våga kasta oss ut, att låta fantasin flöda och att tillåta oss själva att misslyckas. Vi bygger scener och är skådespelare, manusförfattare och scenografer i ett, samtidigt som vi får en trygg bas att stå på inför senare kurser och utmaningar.

 

Boosta ditt CV samt nerven i ditt skådespeleri idag!


Kursledare: Anton

Kursen är under 10 tillfällen

och inkluderar ett uppspel inför vänner och bekanta.

 

Förkunskaper: Utbildning vid Wendelsbergs teater och skolscen, Skara skolscen, Nordiska folkhögskolan, Teaterhögskolan eller liknande utbildningar. Kontakta oss gärna om du funderar över din behörighet. Gymnasieutbildning räknas EJ.

Kursen genomförs hos, och i samarbete med 
Vuxenskolan sv-white.png
bottom of page