Houseteam banner clean.jpg
Gbgimpros Houseteam - Arsenik

 

Gbgimpros Houseteam är en grupp med lovande talanger och förmågor som tar sitt nästa steg i sin improkarriär.

De uppträder varje fredag på Gbgimpros scen med improviserade sketcher, inspirerat av den amerikanska Improv Comedy stilen.

Detta ingår i samtliga biljetter, du får alltså extra mkt impro för pengarna varje gång du besöker oss på Gbgimpro!

Detta är Houseteamet!

I samarbete med 
Vuxenskolan sv-white.png
team Alex.jpg

Alex Bytoft

Alex är en gammal avdankad spritmånglare som för några år sedan hittade en ny passion i form av improvisationsteater efter att ha blivit medlurad till improvision song contest.

Han har sedan dess tagit sig genom kurssystemet som erbjuds av Gbgimpro vilket för övrigt är det närmaste han kommer en officiell utbildning av något slag.

Utöver Arsenik är han medlem i improgruppen Tankevurpan.

team1.jpg

Anna Ohlin

Anna är utbildad på Katrinebergs folkhögskola. Impro upptäckte hon som barn i kulturskolans teatergrupp och har senare utvecklat sina färdigheter bland annat via Chalmersspexet och som deltagare på Gbgimpros kurser.

 

Hon har även sysslat med musikal, framförallt som deltagare och ledare på musikallägret Lovewell. Tyvärr sjunger hon hellre än bra.

När hon inte håller på med impro doktorerar hon på hållbara avloppssystem på Chalmers.

team matilda.jpg

Matilda Köhl

Matilda provade på teater för första gången när hon var 10 år och blev fast direkt. Därefter har det varit en stor del av hennes liv och Estet teater var ett givet gymnasieval. Hon är utbildad på bland annat Ingesunds folkhögskola och Wendelsbergs folkhögskola där hon läste till skådespelare och teaterpedagog. Våren 2019 gick hon sin första kurs för Gbgimpro: Impro för skådespelare.

 

Förutom Houseteamet, är hon är medlem i grupperna Teater Utopi och Teatersällskapet Ebbe där hon medverkade i en föreställning som spelades i somras utanför Kungsbacka. Hon har även ett Barnteaterprojekt på G tillsammans med två vänner. 

 

Hon är dessutom utbildad lärare i svenska, matematik och musik och arbetar just nu på en skola i Mölndal.

 

På fritiden gillar Matilda (förutom impro såklart) att dansa, yoga och sjunga.

team Martin.jpg

Martin Olsson

TBA

team Anders.jpg

Anders Bergström

Anders har haft ett teaterintresse sedan han var barn och började med improvisationteater 2004 då han gick en kurs hos Stockholms Improvisationsteater. Genom åren har han varit med i ett flertal grupper och bland annat grundat gruppen ”Du, Jag & Hon” som tävlade och vann teatersport i Uppsala & Stockholm.

Han har gått flera kurser & workshops för Glenn Hall, Pernilla August, Inbal Lori, Charlotte Gittins m.fl.

Han sysslar inte bara med improvisationsteater utan uppträder även regelbundet med varietéföreställningar, som har spelats från Pajala i norr, till Nya Zeeland i söder.

Fritiden ägnas åt träning och kitesurfing

team 2.jpg

Ida Lingegård

Ida började med impro för ungefär fyra år sedan på en av Gbgimpros nybörjarkurser vilket verkligen gjorde att hon fick upp ögonen för teater i allmänhet och impro i synnerhet.

Hon är just nu förutom houseteamet med i två improgrupper, Improrepubliken och teater Tamtam. Hon har studerat till skådespelare på Wendelsbergs folkhögskola.

Ida är med i den nystartade teatergruppen källarteatern och lägger mycket tid på att repa på kommande föreställningen. Vid sidan av teatern är Ida utbildad socionom och arbetar på socialtjänsten i östra Göteborg. 

team Harald.jpg

Hjalmar Hardestam

Hjalmar är f.d. kurs- och ensembleansvarig för Karlstads Improvisationsteater Dramaverket. Han har läst skådespelarutbildningen på Katrinebergs folkhögskola och är dessutom utbildad beteendevetare. 

 

Om du blir sugen på att improvisera ihop med Hjalmar eller vill veta mer kan du kika vidare på hans hemsida

team Magnus.jpg

Magnus Heimdahl

Magnus, en halvt kommunalgrå byråkrat och surgubbe, är en relativt nykläckt improvisatör och började med impro för drygt ett år sedan med att gå kurserna Bas A och Bas B hos Gbgimpro. Snabbt insåg han att improvisationsteater är något för honom och att det både är roligt och utmanande att få skådespela utan manus.  Att vara med i Arsenik ser han som ett privilegium där hans något torra och sarkastiska humoristiska sida får utvecklas. 

 

Vidare går Magnus för närvarande också på en två årig skådespelarutbildning på Wendelsbergs folkhögskola och är tjänstledig från sitt ordinarie kneg som nämndsekreterare.  

 

Magnus är en kaffedrickare av rang, husse till två katter, är utbildad statsvetare och kanske världens bästa morbror till Melvin och Kevin.