top of page

For All Major Home Appliances

FK2A0500.jpg
Gbgimpros Houseteam - Medijokers

Medijokers är en sammanslagning av Gbgimpros houseteams Arsenik och Turbulens. De består av åtta unika improvisatörer som under ledning av Martin Gustafsson skapar oförglömliga föreställningar med ett högt underhållningsvärde. I Medijokers fartfyllda föreställningar möter ni karaktärer som anspelar på allt från fnissig igenkänningshumor till det befriande absurda. Allt och lite till kan hända när Medijokers står på scen.

De uppträder varje fredag på Gbgimpros scen med improviserade sketcher, inspirerat av den amerikanska Improv Comedy stilen. och ingår i samtliga biljetter. Du får alltså extra mkt impro för pengarna varje gång du besöker oss på Gbgimpro!

I samarbete med 
Vuxenskolan sv-white.png

Alex Bytoft

50-FV7A0791.jpg

Alex är en gammal avdankad spritmånglare som för några år sedan hittade en ny passion i form av improvisationsteater efter att ha blivit medlurad till improvision song contest.

Han har sedan dess tagit sig genom kurssystemet som erbjuds av Gbgimpro vilket för övrigt är det närmaste han kommer en officiell utbildning av något slag.

Utöver Arsenik är han medlem i improgruppen Tankevurpan.

Tony Johansson

DSC_0140_2.JPG

TBA

Karla Brander

43-FV7A0741.jpg

Med en uppväxt där SNL, the Simpsons och Robin Williams var de stora influenserna borde Karla tidigt ha förstått att det var humorns bana som gällde här i livet. I stället blev det en stor omväg kantad av alla möjliga sorters karriärval där Karla hann doppa tårna i allt från filmvetenskap till juridik. Lustigkurre-livet gjorde sig dock påmint igen för blott några år sedan när Karla började gå kurser i improvisationsteater och improv comedy.

 

En virvelvind av intryck, magplask, lärdomar och skratt slutade med en houseteam-plats på Gbgimpro, en upplevelse som vederbörande sammanfattar med orden ”sjukt ballt”.

 

Nu står således denna spelevink på scen i stort sett varje fredag, utrustad med Buddy Holly-glasögon och ett aldrig sinande förråd av gräsliga mönstrade skjortor. När det inte spexas och skojas på scen hittar ni Karla framför diverse skräckfilmer, i köket där det experimenteras fram nya sötsakskreationer eller böjd över några av sina 85 skrivprojekt.

Anders Bergström

26-FV7A0663.jpg

Anders har haft ett teaterintresse sedan han var barn och började med improvisationteater 2004 då han gick en kurs hos Stockholms Improvisationsteater. Genom åren har han varit med i ett flertal grupper och bland annat grundat gruppen ”Du, Jag & Hon” som tävlade och vann teatersport i Uppsala & Stockholm.

Han har gått flera kurser & workshops för Glenn Hall, Pernilla August, Inbal Lori, Charlotte Gittins m.fl.

Han sysslar inte bara med improvisationsteater utan uppträder även regelbundet med varietéföreställningar, som har spelats från Pajala i norr, till Nya Zeeland i söder.

Fritiden ägnas åt träning och kitesurfing

Matilda Köhl

53-FV7A0799.jpg

Matilda provade på teater för första gången när hon var 10 år och blev fast direkt. Därefter har det varit en stor del av hennes liv och Estet teater var ett givet gymnasieval. Hon är utbildad på bland annat Ingesunds folkhögskola och Wendelsbergs folkhögskola där hon läste till skådespelare och teaterpedagog. Våren 2019 gick hon sin första kurs för Gbgimpro: Impro för skådespelare.

 

Förutom Houseteamet, är hon är medlem i grupperna Teater Utopi och Teatersällskapet Ebbe där hon medverkade i en föreställning som spelades i somras utanför Kungsbacka. Hon har även ett Barnteaterprojekt på G tillsammans med två vänner. 

 

Hon är dessutom utbildad lärare i svenska, matematik och musik och arbetar just nu på en skola i Mölndal.

 

På fritiden gillar Matilda (förutom impro såklart) att dansa, yoga och sjunga.

Boel Lundgren

BOEL.jpg

Boel har sedan barnsben älskat att skämta. Som en del av Turbulens har hon nu äntligen fått börja göra det på en scen.

 

Hon har gått skådespelarutbildning på Angereds Teaterskola och studerar för tillfället på Wendelsbergs teater och skolscen.

 

Hon är bra på att springa till bussen och på att äta långsamt.

bottom of page