• Improvision Song Contest 2018
    söndag, mars 24, 2019 - måndag, juni 3, 2019
    17:00 - 20:30

ISC är både en kärleksfull drift med, och ett kaxigt alternativ till Melodifestivalen som arrangeras en gång om året under våren. Då bjuder vi in skickliga improvisatörer från hela landet som skapar låtar framför ögonen – och öronen – på publiken. En lättsam satir över schlagerns årliga höjdpunkt, och en hejdlös skrattfest som inte liknar någonting annat!

Vid entrén får publiken skriva förslag på låttitlar. Under föreställningens gång drar sedan artisterna varsin låttitel, samtidigt som bandet lottar fram en genre – allt från eldig tango till smäktande powerballad – och sedan framför artisterna sina nummer direkt. Helt utan förberedelse!

Självklart kryddas aftonen även med Melodifestival-typiska ingredienser som glammigt värdpar, snabbgenomgångar, fulländad bakgrundskör, sprudlande mellanaktsnummer och mycket mer!

Det kan bli hur galet och roligt som helst när text och musik blir till i stunden. Publiken garanteras en helkväll med massor av skratt!

Foto: Emanuel Habtu

ISC har arrangerats av oss under 13 år och för att möta publiktrycket har evenemanget fått flytta till allt större scener. Numera hålls den på Stora Teatern i Göteborg!

När: 24 MARS 2019
Tid: 17.00
Plats: Stora Teatern
Pris: 320 kr ordinarie, 270 kr för studenter och barn. (exkl. serviceavgift)

Biljetter går endast att boka via Stora Teatern! Gå in HÄR för att komma direkt till bokningssidan.

Plats: