Gbgimpros Houseteam

 

Har du tidigare erfarenhet av impro och känner att du vill ta nästa steg mot en professionell karriär som improvisatör? Då är detta en audition för dig för att vara med i Gbgimpros Houseteam. Målet med ett Houseteam är att få spela och utvecklas och vara en del av Gbgimpros professionella verksamhet.

 

Under audition kommer vi välja ut en ensemble med hungriga ensemblemedlemmar som fungerar bra ihop. Gbgimpros Houseteam kommer jobba med en av Gbgimpros mest erfarna pedagoger, Martin Gustafsson genom att repa en gång i veckan där fokus ligger både på personlig utveckling och ensemblens samspel. Gbgimpros Houseteam kommer även spela inför publik 2-4 gånger i månaden på Redbergsteatern, och efteråt få notes med personlig feedback.

 

Vi kommer fokusera på att spela amerikansk långform, där målet är att hitta det roliga i scenen.

 

Gbgimpros Houseteam fortsätter under två terminer och startar i höst. Vi vill också poängtera att vår ambition är att ni ska fortsätta som team även efter detta och vara en del av Gbgimpros professionella verksamhet. Kursen kommer kosta 5000 kr per termin eller 4500 kr per termin för studenter.

OBS! Det går även att dela upp betalningen.

 

För anmälan till Houseteam-audition maila oss och berätta om dina tidigare erfarenhet inom impro och varför du skulle vilja bli en del av Gbgimpros Houseteam. Ange också vilken dag och tid du kan komma (om du kan flera tider får du gärna ange det också).

 

Dagar: 16 augusti

Tider ni kan välja mellan:

11:15-12:30

I samarbete med 

KONTAKTA

OSS

BESÖK

OSS

Redbergsteatern

Örngatan 6, Göteborg

 

följ

oss

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube